A new year full of love
Goeiemorgen!
Het is nu kwart over 12 maandag ochtend. Ik ben net wakker geworden van mijn 3 uur lange dutje na bijna een hele nacht wakker te zijn geweest. No worries het is Martin Luther's verjaardag vandaag dus ik hoef niet te naar school!! Hierbij.. iedereen gefeliciteerd met Martin. Als hij nog zou leven....
Ik ga dit blog wel even op chronologische volgorde doen dus ik vlieg terug naar oud jaars dag.
Samen met de hele gang bang (de 9 van ons) gingen we naar Narnia 3 gezien er behoorlijk was Narnia fan in de familie zitten wilde we er iets bijzonders van maken dus het was ons oudjaarsdag uitstapje en rond een uur of 2 zaten Beth, Peter en de kleine kinderen achterin de zaal met ons (''the older girls'') een rij voor hun met onze 3D brillen van Lucy en de pratende rat te genieten. Aangezien ik op had gegeven om een dieet te hebben tijdens oud en nieuw en kerst enzo mocht ik van mezelf wel een van me lievelings snoep eten, Reese's peanut butter cups :D. Beth zat achter me dus ergens midden in de film draaide ik me om om Beth om wat Reese's te vragen. Peter en Beth waren een beetje klef aan het doen en normaal zijn ze helemaal niet zo wanneer andere het zien dus ik had zoiets van ah joh. Ik probeerde haar aandacht te krijgen door op haar been te tikken en toen uiteindelijk reageerde ze en moest ze lachen. Ik had niks door.
Aan het einde van de film stonden we op elkaar te wachten en toen we verzameld waren zei Beth '' oke guys, i have something'' Ik was heel erg door de war.. Ze haalde een doosje tevoorschijn die ongeveer zo groot als een grote horloge verpakking eruitzag. ''I have a box'' zegt ze. Tijdens kerst waren bijna alle kadootjes in dozen gestopt dus elke keer als we het papier eraf scheurde hadden we dit grapje om te zeggen '' wow it's a box! yeaah!'' dus we moesten allemaal een beetje lachen. Ze opende het en er zat iets heel sjieks in wat op een telefoon cover leek en er was een glimmend diamantje erop. Ik was op dit moment totaal in de war en ik had geen idee waar het over ging. ''Peter ask me to marry him! And i said yes!'' en toen viel het kwartje.
Na een paar seconde van stilte begonnen de kleine meisjes te springen en te schreeuwen, ik gilde natuurlijk ook van entousiaste wat sarah meteen weer tot diepe schaamte leidden omdat mensen naar ons begonnen te kijken, Zoë zakte door haar benen en zat op de grond op adem te komen. je kan je wel voorstellen hoe dat er allemaal uit zag. Nou super leuk dus allemaal en ik was zo overwelmd door alles!
Toen vertelde Peter hoe hij haar had gevraagd.. Hij zat naast der in de bios (jaa i know, maar peter is niet de meest creatieve persoon in de wereld) en hij had de doos op mijn schoot. Hij begon beth te vertellen hoeveel hij van der houd en dat ie een nieuw leven met der wilt enzo en toen gaf hij haar de box (er zat dus alleen een grote diamant in en ze hebben vervolgends er een ring omheen laten ontwerpen) en opende het en vroeg of ze met hem wilde trouwen. Beth was ook zo overwelmd dat ze hem een kus gaf voordat ze iets kon zeggen en raad eens wat er toen gebeurde... Juist. Een of ander kind voor hun begon aan Beth's been te trekken en te vragen voor Reese's. Ze negeerde het eerst maar daarna toch maar even gegeven voordat Beth een goeie Yes i want kon geven.
Way to go Iris... dat is je straf dat je chocolade wilde eten. Ik heb dus ongeveer het slechte moment oooit uit gekozen. Wist ik veel dat hij midden in een aanzoek zat!! Ik heb echt een miljoen keren sorry gezegd maar ze beweren dat het hun helemaal niks uit maakt. haha. Dat was het eerste verhaal dus...
New years eve zag er als volgt uit. Rond 6 uur begon ik te douchen en make-up te doen enzo en om half 8/ 7 uur was ik bij Cori. Daar hadden we een hele leuke tijd. Veel eten (natuurlijk...) en gezellige mensen.
Om 11 uur (new yorkse tijd 12 uur) hebben we de ball drop op televisie gekeken en toen zijn we even naar buiten gegaan. We wilde eigenlijk wel heel graag vuurwerk zien dus we besloten half 12 om naar de stad te gaan. Om kwart voor 12 stonden we daar dan... Lege straten... Niemand te bekennen.. we lopen naar het Capitol State iets.. niemand.
Ja dus toen hadden we nog maar 7 minuten voor het eind van het jaar en we stonden midden in een lege stad. We liepen nog even wat door en 4 minuten voor tijd kwamen we bij zo'n theater kunst achtig iets waar echt ontzettend veel mensen waren. Er zou een laser show komen ofzo dus dat was super leuk! We dachten dat hier dan wel een leuke count down zou zijn. 1 minuut voor 12 begon er zo'n vrouw te praten over organisaties die het kunst instituut hebben geholpen en dat ging maar door en door.. en toen was het 12 uur geweest op al onze telefoons en nog steeds geen count down. Ze stopte met praten en ze staken een soort van heel groot sterretje af in de vorm van 2011.. super raar. En toen kreeg ik smsjes met Happy New Year. No way dat ik me count down liet verpesten dacht ik dus ik begon gewoon maar af te tellen heel hard. Ik schreeuwde dus TEN NINE EIGHT en toen begonnen echt allemaal mensen met me mee te tellen haha zo grappig. Uitiendelijk was misscien wel meer dan een derde van alle mensen met me aan het tellen en riep happy new year na de ONE. Dus ik heb toch nog mijn count down gehad! haha. Jammer alleen dat ik die gewoon op een random moment gestart was. Na deze disapointment zijn we maar terug naar Cori's huis gegaan. Natuurlijk waren we ook nog eens vergeten waar de auto was...dus toen we eindelijk thuis waren was ik zooo moe.
Tot een uur of 3 heb ik nog even aan de bar gehangen metClaire, Alicia,Cori, hun moeder en een vriendin van hun moeder en toen ben ik naar bed gegaan. Ondanks de count down was het wel een super leuk avond!
We hebben vorig weekend een uitstapje met de kerk gehad naar een zwembad. Heerlijk was dat. Er was ook een sauna enzo dus ik had het wel naar me zin.
Gisteren hadden we dus een Lock-in. Ik had er nooit eerder van gehoord, maar het is dus een soort van heel groot logeer partijtje ofzo. In de kerk was er dus zo'n hele nacht georganiseerd. Het was super leuk! De eerste twe uur heb ik gedanst met Sarah, Miguel, Tucker en nog allemaal andere mensen en daarna waren er wat spelletjes en eten.
We hadden uiteraard ook wat godsdienst shit die op een gegeven moment wel echt heel irritant en langdradig werden maarja het hoort erbij en ik ben er langzamerhand wel aan gewend geraakt. Nouja er was zooo veel eten en die hele dag werd er eigenlijk zoveel eten aan me gegeven dat ik op een gegeven moment letterlijk een beetje ziek was geworden van het slechte eten.
Ik was al sinds 1 janurari op een serieus dieet en eerst ging het heel goed maar sinds vrijdag heb ik me misdragen. Maar het komt wel goed. vanaf vandaag gewoon weer even goed gedragen. Maarja dat ik helemaal neit lekker was, was wel ontzettend vervelend. Verder was het een hele leuke nacht. Ik heb ongeveer 2 á 3 uur slaap gehad dus vandaar dat toen ik rond half 9 thuis kwam vandaag, dat ik een dutje heb edaan.
Vanavond gaan we nar een bruidzaak om naar jurken te kijken voor de bruidsmeisjes (o.a. ik dus:D) en daarna heb ik een soccer wedstrijd waar ik echt geen zin in heb. Maarja.
Ik ga afsluiten...
Ik denk dat 2011 een heel mooi jaar wordt. Ik heb zoveel over mezelf geleerd hier en de komende maanden gaan ontzettend leuk worden. Me ouders komen ook nog eens langs voor 3 nachtjes tijdens de bruidloft, wat 30 april wordt gehouden, dus ik heb toch nog een beetje een speciale konigingendag! Als ik terug ben van dit geweldige jaar heb ik ook heel veel vertrouwen in dat er heel veel leuke dingen gaan gebeuren. 2010 was vooral een jaar van vriendschap voor mij en ik denk dat 2011 een jaar van liefde wordt. Ik weet het wel bijna zeker.
Lieve mensen,
Ik ga stoppen. Tot snel maar weer!
Heel veel liefs,
Iris
Iris nog even dit: die sauna was toch a. ongemengd of b.badkleding verplicht of zijn die Amerikanen toch veel minder preuts dan we denken? :)
Hahaha nou de badkleding was verplicht. Het was ongeveer voor 6 mensen maar wel gemengd.
haai liefje hahaha ook al wist ik het al, ik moest alsnog weer lachen om je biosblunder, zou mij ook kunnen overkomen (A)! enneee 2011 wordt naast de liefde dan, oook t jaar van vriendschap, vanaf 11 juni moeten we al die tijd natuuuurlijk inhalen (L)!!! kussie