Mijn eerste week
Heeej iedereen,
dit wordt een kort berichtje. gewoon even een feedback want ik ga zo me kamer uitruimen zodat we het kunnen schilderen.
Ik heb al zoveel gedaan. Maandag zijn we met z'n alle naar de state fair gegaan wat onzettend leuk was.
Gister avond hadden we een soort mini feestje bij Tucker thuis. Hij is een goeie vriend van de familie. en vandaag heb ik me laten regristreren in school.
De vakken die ik ga hebben zijn: Gym, american history, engelse literatuur, film & fiction, photograpy, guitar, art, economics, civics, psychology and sociology. dus dat wordt super.
Om een uur of half 4 vandaag haalde Matt me op (een jongen die ik gister heb ontmoet) om samen te gaan fietsen, over Muse te praten en gitaar te spelen. Heb een leuke tijd gewhad. Daarna uit eten voor de verjaardag van Beth (me gast moeder) en morgen gaan we schilderen.
Spreek jullie snel weer!
Liefs Iris
Hey Iris,
Klinkt tot nu toe allemaal super, maar je snapt wel dat ik nog een lang verhaal verwacht! Meer dan 1! Ik vind het leuk om er achter te komen wat je allemaal vind van alles, wat je indrukken zijn etc.! Ga je nog een sport doen of iets dergelijks? En wanneer begint je school? xx
Lieve Ier! wat zit je ver weg:( maar ik weet dat je het heeeeeel erg naar je zin hebt, en dat dit echt een hele gave ervaring voor je is. Ik denk wel heel vaak aan je, en ik heb mijn email adres in gevuld op deze site om op de hoogte te blijven! Je gaat echt een top tijd krijgen. Bevalt het gastgezin je? en school? heb je net als bij 'saved by the bell', zo'n super groot kluisje? Dat lijkt me wel wat... ik ben benieuwd naar je volgende reisverhaaltje!!
Dikke kus, uit het natte Holland... :D