Iris5873.reismee.nl

New York and my first day

Heee everyone!

Woensdag was het zover. Het afscheid. Nadat ik een prachtig kado heb gekregen van me lieve vriendinnen en nadat er behoorlijk wat tranen hebben gestroomd en ik een laatste blik naar me ouders en zusje heb gehad, was het zover. Het avondtuur kon beginnen. Zodra ik aan de praat raakte met mijn 'buddy' Bibi, had ik al zoiets van oke klaar ermee ik ga een leuke tijd hebben.

Na een vlucht van ongveer 8 uur lang kwamen we in Washington waarna we na 1,5 uur wachten en een vlucht van 1 uur aankwamen in Newark (vlak bij new york), Toen de bus er eindelijk was reden we naar New Jersey waar we in een prachtig hotel zaten. Ik keek me ogen uit en na een snelle snack gingen we naa bed.

Twee dagen met een gids, veel shoppen en ontzettend veel zien in New York zijn voorbij gegaan. Van top of the rock naar times square en van the brooklyn bridge tot ground zero. Alles was super. De groep was close alsof we elkaar al een maand kende in plaats van 1 dag. iedereen gaat naar geweldig plekken en we zullen allemaal een 'awesome year' hebben.

Vannochtend zou ik een wake-up call krijgen om 4 uur 's ochtends (jaa dat lees je goed... vier uur 's ochtends) maar die kreeg ik niet dus toen ik 20 minuten te laat wakker werd van een geluid op de gang (en ik dus maar 10 minuten had om beneden klaar te staan bij het ontbijt en daaarna de bus) schoot ik helemaal in de stress! Gelukkig was ik zo goed voorbereid geweest dat ik zo me spulletjes bij elkaar had en stond ik op tijd beneden.

2 vluchten en 5 uur wacht tijd op airports later liep ik met een duits meisje door de (enige) gate van springfield airport. OMG OMG OMG OMG was het enige wat we konden zeggen. me gastgezin stond helemaal compleet op me te wachten en ze hadden zelfs een bos met Irissen voor me. (dat zijn bloemen) De drie meiden gingen vervolgens weer terug naar hun vader waar ze tot zondag avond blijven en ik ging met mijn gast moeder, Beth, naar mijn nieuwe huis. Het is zoo vet want je kan gewoon om het huis hen lopen over de veranda enzo. Me kamer is nog niet af maar morgen gaan we verf kopen dus dat is al heel wat. Nadat we even een cooldown hadden gehad (het is hier nu een hittegolf) gingen we naar de eerste birthdayparty van vandaag. Een dochter van een vriend van der werd 4. iedereen daar wilde me ontmoeten en iedereen was zooo excitited. Het was super gezellig. Na een veel te vullend plak taart gingen we weer naar huis om vervolgens 1,5 uur later naar de volgende partty te gaan van haar peetdochter. Daar was het alleen maar nog gezelliger want er was ook allemaal familie die mij dolgraag wilde leren kennen. ik heb de meest bizarre gesprekken gevoerd en een super leuke tijd gehad. De amerikanen zijn zo entousiast en vriendelijk, zouden wij een voorbeeld aan meoten nemen ;) haha. Oke maar ik ga nu naar bed aangezien ik morgen ochtend vroeg naar church moet...

Voor iedereen die ik nog niet terug heb gemaild/gekrabbeld of whathever, ik heb er nog geen tijd voor gehad en dat doe ik misschien morgen ofzo.

Love you guys.

Dikke zoen,
Iris

zonne

super leuk eindelijk je verhaaltje te kunne lenzen!
lieverd geniet ervan! we missen je maar we weten dat je het super hebt daarzo!
hier gaat alles prima. gewoon lekker saai hollands kut weer.
geniet van die warmte daarzo!
dikke zoen terug!

Anneke

Ah wat leuk dat je gastgezin chill is! Inderdaad, het weer is hier echt kut. Daar 34 graden? WAH.